Любими Снимки

През годините натрупах голяма колекция снимки и споделям много от тях в блога и в галериите ми. В тази галерия искам да покажа най-любимите ми снимки, които съм направил. Не са подредени по ред, освен първите три.

Без никакво съмнение най-любимата ми снимка остава чудесният, неочакваният изгрев във Врачанския Балкан с гледка към прохода Вратцата и село Згориград. Много пъти съм се връщал на същото място, но не успях да уцеля по-добри условия. Подробно съм писал за деня, в който направих тази снимка в блога.

Втората снимка е от Витоша, от зима 2015, когато много пъти се качих до платото и върховете на Витоша и търсих прегърнати от снега дървета. Тези елхички, намиращи се край пътя за Черни Връх над Платото ми напълниха душата, а красивият изгрев ги допълни.

Третата снимка е от вълноломи на плажа близо до Поморийските солници. Беше студено януарско утро и морето беше много бурно, създаващо страхотни условия за снимки. Направих много снимки, опитвайки се да хвана вълните така, както исках. Ако искате да направите добри морски снимки – краката ви трябва да се намокрят. Аз останах много доволен от резултата.